Meteen naar de inhoud

Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Mireille Wolfers, leefstijlcoach. 

Vanuit mijn jarenlange ervaring en kennis op het gebied van gezondheid en gedragsverandering, voeding en leefstijl coach ik mensen op weg naar een gezondere leefstijl.

Mijn rustige, persoonlijke en positieve aanpak zorgt ervoor dat mensen op een creatieve manier hun eigen gezonde leefstijl vorm kunnen geven. Ik vind het belangrijk dat je baas wordt over je eigen leefstijl en daarmee je gezondheid positief beïnvloedt.

Mijn achtergrond

Aanvankelijk ben ik opgeleid als diëtist en was o.a. werkzaam
in Nederland en Ghana. Tijdens mijn studie Gezondheidswetenschappen aan de
Universiteit Maastricht specialiseerde ik mij in gedragsverandering en
gezondheidsvoorlichting. Vervolgens werkte ik jarenlang bij de GGD Rotterdam-Rijnmond waar ik voorlichtingsprogramma’s ontwikkelde. Na het volgen van een opleiding tot leefstijlcoach ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor leefstijlcoaching in Vlissingen.

Mijn werkwijze

Hoe werk ik als leefstijlcoach? Niet met standaard lijstjes en trainingsschema’s die je op moet volgen. Maar door je te helpen je bewust te worden van je ingesleten patronen en deze in kleine stapjes te veranderen. Je bepaalt zelf aan welke doelen je wilt werken, als coach gids ik je op weg naar jouw leefstijldoel.

Samen gaan we op zoek naar jouw gezonde leefstijl. Op een positieve en creatieve manier, want geen mens is hetzelfde!  Krijg weer grip op je gezondheid en ervaar wat je daardoor terug wint.